Speciale voordelen en kortingen op golflessen en golf cursussen

Mijn Golfvereniging werkt samen met verschillende partners op het gebied van golf cursussen, gvb cursussen en golflessen. Als u via een van onze partners een golf cursus reserveert kunt u ervan uitgaan dat u op een verantwoorde en goede manier golfles krijgt. Wij werken uitsluitend samen met PGA professioanals en erkende golfscholen.  Dankzij dit unieke landelijke netwerk kan Mijn Golfvereniging haar leden op een heel aantrekkelijke en bijzonder laagdrempelige manier golf cursussen aanbieden.

Overzicht:

Golfcursus
mijn golfacademy thema dag Nu: € 49,-

Op 24 augustus organiseren we samen met Justin kiviet de thema dag voor het korte spel op golfbaan harderwold. We starten om 10 uur en het duurt tot 14 uur kosten zijn 49 euro. Aanmelden kan via de website.

Golfcursus
aanbieding golflessen derk schut Nu: € 225,-

Aanbieding golflessen aangeboden door Derk Schut. U kijgt 8 lessen van 50 minuten voor 225 euro met zijn tweetjes voor 136 euro per persoon. De golflessen worden gegeven in Nieuwegein golf indoor.

Golfcursus
opfrisdagen golfles janna golf Nu: € 89,-

Speciaal voor leden organsieert janna golf de opfrisdagen. In de ochtend krijgt u golfles en in de middag gaat u de golfbaan in en wordt course management doorgenomen data zijn 12 april 2,10,17 mei.

Golfcursus
opfris dag golfles Nu: € 99,-

Opfris dag 24 februari. Tijdens deze dag krijgt u de hele dag golfles van een van onze professionals. Alle slagen worden doorgenomen. De kosten zijn 99 euro voor de hele dag.

Golfcursus
update cursus golfschool cees adams Nu: € 28,-

Update Cursus Golfschool Cees Adams. De cursus vindt plaats op golfbaan de Schoot en wordt gehouden op 17 november van 09.30 tot 12.30 en 18 november van 13.00 tot 16.00. Tijdens de cursus wordt er aandacht besteed aan chippen, pitchen, full swing en de houten. Per dagdeel kost het 27.50 per persoon.

Golfcursus
demo en fitting dag golf usa houten Nu: € 0,-

Speciaal voor onze leden is er een Demo en Fitting dag georganiseerd door golfstore Golf Usa in Houten. Tijdens deze dag kunt u verschillende golfmerken uit proberen en kan alles op maat gemaakt worden. De dagen zijn op 22, 29 september en 6 oktober.

Golfcursus
thema middag golfacademy harderwold Nu: € 69,-

Thema middag Golfacademy Harderwold 26 mei. U krijgt golfles van de bekende golfpro Justin Kiviet van 12 uur tot 16 uur. De volgende onderdelen van het golfspel komen aanbod driver, korte werk en course management. Direct inschrijven via het formulier

Golfcursus
indoor golflessen ready4golf Nu: € 250,-

Indoor golflessen in de Meern. Speciale actie voor de leden van mijn golfvereniging 7 lessen van een uur voor 250 euro normaal 350 euro. U kunt ook uw partner of maatje meenemen voor maar 50 euro extra. Meer informatie of aanmelden via het formulier.

Golfcursus
tip van de pro Nu: € 0,-

Tip van de Pro. Wat is de perfecte golfgrip? Om een golfbal recht te slaan is het essentieel een goede grip te hebben. Waar moet men opletten? Plaats het uiteinde van de grip onder de pinkmuis van je linkerhand. De grip loopt diagonaal over de hand naar het midden van de wijsvinger. Zorg ervoor dat de pinkmuis bovenop de grip ligt. Vingers sluiten om de…

Golfcursus
thema golfles dag Nu: € 99,-

Thema Golfles Dag voor leden wordt gehouden op de golfbaan van Harderwold. PGA Professional Justin Kieviet heeft een speciaal lesprogramma samengesteld. Alle slagen worden doorgenomen en er wordt ook een video analyse gemaakt van uw golfswing. De Thema Golfles dag wordt gehouden op 19 februari.

Golfcursus
themadag kortspel golfschool ooghduyne Nu: € 80,-

Themadag kortspel Golfschool Ooghduyne.Tijdens het spelen merken we allemaal dat we in 2 of 3 slagen in de buurt van de green komen. Vervolgens hebben we teveel slagen nodig om genoeg stabeford punten te maken om een goede ronde te lopen. Het korte spel is dan ook het onderdeel wat we nooit genoeg beheersen. Wie wil er nou niet zijn HCP verlagen? Op GC…

Golfcursus
nog beter leren golfen cursus Nu: € 99,-

Nog beter leren golfen cursus. U heeft het gvb op zak en u wilt nu doorgaan met golflessen om uw golf handicap te halen. Mijn golfvereniging heeft in samenwerking met onze team npga professionals deze kwaliteits golf cursus samengesteld. Tijdens deze cursus komt natuurlijk de golf techniek aanbod maar ook course management en het mentale aspect worden…

Golfcursus
golfles voor gevorderden Nu: € 99,-

Golfles voor gevorderden. Via onze partners kunt u een dag golfles krijgen met video analyse en course management. De golfles voor gevorderen begint om 10 uur en duurt tot 17 uur.

Golfcursus
golfswing video analyse en golfles Nu: € 75,-

Video analyse en golfles. U krijgt in de ochtend eerst een uitgebreide video analyse. Na deze sessie gaat u samen met de PGA golfleraar aan uw golfswing werken. Het middagprogramma bestaat uit 9 holes lopen en coursemanagemnt

Golfcursus
golf opfris dag Nu: € 70,-

Golf Opfris Dag . Golf Opfris dag voor 14 juni 2011: Voor degenen die al in het bezit zijn van het GVB organiseert Ready4Golf de opfrisdag voor het korte en lange werk. Progamma; 09.30 - 10.00 Ontvangst met koffie of thee 10.00 - 11.15 Korte werk (Putten, Chip en Pitch) 11.15 - 12.30 Bunker en Swing 12.30 - 13.30 Lunch (niet…

Golfcursus
gvb examen Nu: € 69,-

GVB examen. Elke zondag kunt u via Mijn GVB het GVB examen boeken. Het examen bestaat uit eerst een theoretisch deel daarna in de middag doet men de vaardigheidstest en als einde de proeve van bekwaamheid. Alle onderdelen worden afgenomen door erkend Ngf Examinator. Kosten voor gvb examen zijn 69 euro.

Golfcursus
golf opfris dag voor mensen met gvb Nu: € 70,-

Golf Opfris Dag voor mensen met GVB.Op Dinsdag 31 mei en 14 juni geef ik weer de Golf opfris dag voor de bezitters van het GVB.Dag indeling ziet er als volgt uit: 09.30 - 10.00 Ontvangst met koffie of thee 10.00 - 11.15 Korte werk (Putten, Chip en Pitch) 11.15 - 12.30 Bunker en Swing 12.30 - 13.30 Lunch (niet inbegrepen) 14.00 - 16.30 9…

Golfcursus
3 daagse gvb cursus Nu: € 250,-

3 daagse gvb cursus. Golf is een van de groeiende sporten in Nederland. Golfen wordt gespeeld op een golfbaan en is elke keer weer in een uitdaging. Om te golfen moet u een gvb of golfvaardigeheidsbewijs halen. U kunt nu via een van onze partners een 3 daagse gvb cursus boeken en aansluitend GVB examen doen. De kosten zijn 295 euro voor 3 daagse gvb cursus.

Golfcursus
uw golfdag met zakelijk golf nederland Nu: € 0,-

Uw golfdag met Zakelijk Golf Nederland .Een bedrijfsuitje, evenement of golftoernooi voor collega\'s of relaties? Zakelijk Golf Nederland maakt er een succesvolle golfdag - of meerdaags event - van. Wat onderscheidt ons van andere partijen? Wij luisteren naar uw wensen, denken buiten de geijkte paden en organiseren golfevents op maat. Van…

Golfcursus
gvb opfrisdag Nu: € 99,-

GVB opfrisdag.Voor degenen die al in het bezit zijn van het GVB organiseert jannagolf.nl de GVB opfrisdag. Progamma; s morgens worden alle slagen nog eens door genomen op de drivingrange. Na de lunch loopt u onder begeleiding 9 holes. Tijdens deze baanles ligt het accent op coursemanagement. Hoe speel ik nu eigenlijk een hole? Locatie golfbaan…

Golfcursus
5 dagen golfles gvb cursus Nu: € 325,-

5 dagen golfles gvb cursus. De gvb golfles cursus bestaat uit 28 golfles modules verspreid over 5 dagen. De golf gvb cursus is bedoeld voor de beginnende golfspeler die wil leren golfen en intensief golfles wil hebben en aansluitend indien geschikt op wil gaan voor het gvb examen.

Golfcursus
golf opfris dag dorhout mees Nu: € 70,-

Golf Opfris Dag Dorhout Mees. U krijgt golfles van 10.00 tot 12.30. Na de lunch speelt u 9 holes. De kosten zijn 70 euro inclusief golfles van Derk Schut Ready4golf en greenfee 9 holes.

Golfcursus
golfreis naar algarve ready4golf Nu: € 1150,-

Golfreis naar Algarve Ready4golf. Van 12 februari t/m 19 febrruarie. Locatie is hotel Le Meridien, Pennina Golf Resort West Algarve. 3 keer 18 holes op de Penina of Academy course en 2 keer 18 holes op de championship course. Inclusief lessen van de golf professional. Meer informatie vul het aanmeldformulier in.

MyGolf login

Golf nieuwsbrief:

Meldt u ook aan voor de laatste
nieuwtjes en de beste aanbiedingen
van MijnGolfvereniging.nl

Naam
Achternaam
Email